Publicaties

 

 
Rekenmodule kengetallen
 

Rekenmodule kengetallen bij vleesvarkens
Binnen het ADLO-demoproject ‘Economische en technische kengetallen in het moderne varkensbedrijf’ is een rekenmodule opgesteld waarmee varkenshouders de economische impact van veranderende kengetallen binnen hun bedrijf kunnen nagaan. Na het ingeven van de bedrijfseigen parameters, kunnen ze aan de slag om de impact van verschillende factoren na te gaan. Klik op de figuur links om de module te downloaden. Tijdens het downloaden krijg je een 2x een waarschuwing/risicomelding (omwille van het exe-bestand), maar je mag dit zonder gevolgen negeren.

 

Nieuwsbrieven

In het kader van dit project verschenen 8 electronische nieuwsbrieven.   
 

 

             
             
             

 
Brochure

Op het einde (december 2013) van het ADLO-demonstratieproject werd een brochure over kengetallen uitgegeven. In die module staat informatie over de soorten kengetallen, een aantal streefwaarden en een aantal factoren die de kengetallen beïnvloeden. De brochure vind je HIER.   
 
Poster

Op het einde (december 2013) van het ADLO-demonstratieproject werd een poster met informatie over de optimalisatie van de voederconversie bij vleesvarkens uitgegeven. Op de poster staan een aantal factoren die de voederconversie beïnvloeden en enkele tips. De poster vind je HIER.  
 
Volgende publicaties verschenen in de vakpers:
 

 

 
 
 
 
 
 
 

 
Presentaties

In het kader van dit ADLO-project werd in november 2013 in elke Vlaamse provincie een studienamiddag of -avond georganiseerd. De presentaties kun je hieronder vinden en downloaden.